dethemeVan Dam❜s Kwastenfabriekdetheme

Wij zoeken een: Schoonmaker (M/V)

Van Dam’s Kwastenfabriek makers van Goudhaantje kwasten in Culemborg zoekt een:

Een Schoonmaker (M/V) –  tenminste 9 uur in de week

Ben jij op zoek naar een leuke baan als schoonmaker. Bij ons krijg je de vrije hand om zelfstandig aan de slag te gaan als schoonmaker, ons motto als het gebouw en sanitair maar schoon is!

Als schoonmaker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de verschillende ruimtes, het sanitair, de kantine, de vergaderruimte, de kantoren. Je gaat aan de slag met de stofzuiger en dweil, je vervangt de afvalzakken en geeft bijvoorbeeld de ramen op tijd een beurt.

Het is de bedoeling dat je 3x per week komt, bij voorkeur, maandag – woensdag – vrijdag. Verder ben je vrij om invulling te geven aan hoe je het schoonmaakwerk aanpakt.

Heb je daarnaast interesse in productiewerk, dan zijn er mogelijkheden dit in aanvullende uren bij ons erbij te doen.

Wie ben jij?

Een enthousiaste man of vrouw die bereid is de handen uit de mouwen te steken. Je kan zelfstandig werken, hebt oog voor detail, bent accuraat en gaat prettig met collega’s om.

Wat wij jou bieden:

  • Een fijne afwisselende baan
  • Uren in overleg, minimaal 9 uur
  • Een passend salaris vanuit een goede cao (Cao voor de Houtverwerkende industrie)
  • Bijbehorend pensioen (Bedrijfstak Pensioenfonds Vlakglas BPFV)
  • Leuke aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Zo’n 25 enthousiaste collega’s
  • Interne opleiding en externe opleidingen indien nodig.

Waar ga je werken?

Van Dam’s Kwastenfabriek is Nederlands enige kwastenfabriek, een klein familiebedrijf waar we bij elkaar betrokken zijn en trots op ons werk (en onze kwasten). Wij zijn de makers van Goudhaantje Kwasten, gerenommeerde kwasten voor de professionele schilder, daarnaast maken we aansprekende private labels. Verrassend vooruitstrevend, met oog voor mens en milieu, sinds 1928 gevestigd in Culemborg. Voortdurend bezig met de doorontwikkeling van ons productieproces om betere, andere of milieuvriendelijkere methoden en kwasten te zoeken. Onze Goudhaantje®-kwasten zetten al jaren de toon in de markt.

Interesse?

Ben jij de geschikte kandidaat en herken je jezelf in de hierboven genoemde omschrijving? Solliciteer dan schriftelijk voor 01-10-2023 aanstaande. Je kunt je motivatie en CV sturen naar marleen@vandamskwasten.nl t.a.v. Marleen van Dam.