NIEUWSBRIEF APRIL 2019

Duo Brush van Paintpecker BV

Na een ontwikkeling van bijna twee jaar zijn vanaf heden de nieuwe DUO BRUSHES beschikbaar. De Duo Brush van Paintpecker BV is een volwaardige professionele kwast met ingebouwde penseel. De Duo Brush is een praktische uitvinding van professionele schilders voor professionele schilders.

Nooit meer je penseel vergeten en je penseel altijd in topvorm, klaar voor gebruik!!

Als je tijdens de schildersklus je penseel nodig hebt tover je hem eenvoudig tevoorschijn.
Met behulp van de knop in de steel schuif je de penseel uit de kwast en als je hem niet meer nodig hebt schuif je hem simpelweg weer terug.

Met het penseel besnij je gemakkelijk langs glas, randjes en hoekjes, scharnieren, afdekplaatjes, rubbers en andere obstakels. Met de professionele kwast schilder je de grotere oppervlakken. De Duo Brush  is  er in twee uitvoeringen. Een ronde kwast no. 16 voor watergedragen verven en een ronde kwast no. 16 voor oplosmiddelhoudende verven.

De DUO BRUSH voor watergedragen verven herken je aan zijn licht grijze haren en een lichtgrijze punt aan de steel. De DUO BRUSH voor oplosmiddelhoudende verven heeft donker grijs haar en een donker grijze punt aan het einde van de steel.

De kwasten en penselen zijn vervaardigd van topkwaliteit synthetische vezels voor een afwerkresultaat zonder strepen en de juiste laagdikte.  De kwast en penseel zijn gemakkelijk in gebruik en eenvoudig te reinigen. Het gebruik van de kwasten en het reinigen kun je zien op onze demo video’s op de website: www.paintpecker.com

De voordelen van de Duo Brush op een rijtje:

√ Nooit meer je penseel vergeten.
√ Je penseel altijd in topvorm en gebruiksklaar.
√ Perfect besnijden langs obstakels of randen.
√ Eén hand vrij.
√ Tijdsbesparing.
√ Eenvoudig te reinigen.
√ Topkwaliteit kwast en penseel.

De DUO BRUSHES zijn per 6 stuks verpakt in een mooie witte verpakkingsdoos die met een paar simpele handelingen om te toveren is tot een display doosje voor op de toonbank!

In elk doosje zit een gebruiksaanwijzing hoe het doosje om te toveren tot een display doosje. Tevens zit er in elke doos een Nederlandstalige Folder met meer informatie over de DUO BRUSHES. De folder is ook in de Franse taal beschikbaar.

In bijgaande bruto prijslijst vindt u de artikelinformatie van beide DUO BRUSHES.

De Duo Brush is vervaardigd door Van Dam’s kwastenfabriek BV in opdracht van Paintpecker BV. Meer informatie vind je op de websites www.paintpecker.com of www.vandamskwasten.nl

Nieuw in het Goudhaantje® assortiment!

Op veler verzoek hebben we nu ook Puntkwasten beschikbaar in het Goudhaantje® Purple assortiment.

Ook de Goudhaantje® Purple puntkwasten blinken uit in souplesse net als de Goudhaantje® Purple patentpuntkwasten.

Door de puntige zetting van de haren zet u gemakkelijk de juiste laagdikte aan in een hoekje en bovendien kunt u er prima mee besnijden. De kwasten zijn super zacht aan de bovenkant voor een afwerkresultaat zonder kwastenstrepen.

De nieuwe Goudhaantje® Purple puntkwasten zijn verkrijgbaar in de maten no. 10 t/m no. 16.
Wij bevelen de Goudhaantje® Purple kwasten aan voor de verwerking van watergedragen verven en oplosmiddel houdende verven met een lage viscositeit die met een hoge laagdikte mogen worden aangebracht.

In de bijgaande bruto prijslijst vindt u de artikelinformatie van Goudhaantje® Purple puntkwasten.

Actie Goudhaantje® kwasten met polo ’90 jaar Van Dam’s Kwastenfabriek BV’

Naar aanleiding van ons 90-jarig bestaan hebben we mooie polo’s laten maken met op de rug de bedrukking “90 jaar Van Dam’s Kwastenfabriek, makers van Goudhaantje® kwasten”.

Gedurende de maand april (zolang de voorraad strekt ) ontvangt u bij elke bestelling van € 1000,00
(netto verkoopwaarde, ex BTW ) aan Goudhaantje kwasten, 10 polo’s gratis.

Gelieve bij uw bestelling te vermelden “POLO ACTIE”. De actie loopt zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij.
De polo’s worden verdeeld in de maten M, L, XL en 2XL.

Voor eventuele vragen of opmerkingen staat ons verkoopteam steeds tot uw beschikking.
Binnendienst: 0031-(0)345-513041 / verkoop@vandamskwasten.nl
Accountmanagers: Richard van der Linden: 0031 (0)6- 45692658 / richard@vandamskwasten.nl
Leid de Raad: 0031 (0)6-55138026 / leid@vandamskwasten.nl

Mocht deze mail niet voor u bestemd zijn, wilt u deze dan doorsturen aan de betreffende inkoopafdeling. Of ons laten weten welk mailadres wij voortaan mogen gebruiken.