NIEUWSBRIEF MEI 2021

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
Op verzoek van onze klanten hebben we ons assortiment Goudhaantje® kwasten uitgebreid.

De ronde kwasten serie in zowel de Goudhaantje® Futura als de Goudhaantje® Purple is uitgebreid met een kwast no. 8. Beide kwasten zijn per direct leverbaar en te bestellen met artikel no. 05-280080 voor de Goudhaantje® Futura no. 8. En met artikel nummer 05-286080 voor Goudhaantje® Purple no. 8

Verder hebben we in het Goudhaantje® futura assortiment een platte besnij kwast 2” aan het assortiment toegevoegd. De kwast heeft een schuine zetting van de haren zodat je gemakkelijk kan besnijden langs glas of kanten. De kwast is vanaf half mei leverbaar en te bestellen met artikel nummer 05-684200.

BRUSHKEEPER PRO

Na een succesvolle actie met onze Goudhaantje® Futura, Purple en texkwasten no. 16 met Brushkeeper Pro hebben we besloten de Brushkeeper Pro standaard in ons assortiment op te nemen. We ontvingen heel veel positieve reacties uit de markt.

De Brushkeeper Pro is voorlopig alleen nog verkrijgbaar in de maat 16 maar we hopen het assortiment nog voor het einde van het jaar uit te breiden met de maten no. 10, no. 12, en no. 14.

De Brushkeeper Pro no. 16 is beschikbaar in twee verpakkingsvarianten. We hebben een 12 stuks verpakking speciaal voor de presentatie in de winkel. De 12 stuks verpakking is te bestellen met artikel nummer 30-011034. Daarnaast hebben we een groot verpakking van 75 stuks. Deze is te bestellen met artikelnummer 30-011033.

VOLG ONS OP INSTAGRAM, LINKEDIN EN FACEBOOK

Sinds kort kunt u ons naast LinkedIn ook volgen op Instagram en Facebook. We gaan jullie en onze achterban via deze kanalen op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen in onze branche en uiteraard van nuttige informatie voorzien over onze eigen kwasten.