NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2018

Nieuw in het assortiment van Van Dam’s Kwastenfabriek BV en vanaf heden verkrijgbaar

Roller saver

De roller saver is een flexibele koker waarin je natte verfrollers van 18 tot 25 cm tijdens of na de schilderklus gemakkelijk kunt bewaren om je roller in topconditie te houden. Je kunt de roller zowel met beugel als zonder beugel in de roller saver bewaren.

Met behulp van de flexibele koker kun je eenvoudig de beugel verwijderen zonder je handen vies te maken. Plaats hiervoor de roller in de koker en knijp in de koker om de roller vast te houden terwijl je met je andere hand de beugel los trekt. De rollers blijven tot een maand goed mits de koker goed is afgesloten met de flexibele deksel.

Bestelnummer : 30-011030

Brush saver

De brush saver is een elastische rubberen hoes die eenvoudig rond de kwast gedraaid wordt en zodoende de kwast luchtdicht afsluit.
De hoes fixeert men rond de kwast m.b.v. de elastische riem met noppen en uitsparingen. Met de brush saver kan men de natte kwast uren bewaren zonder dat deze uitdroogt.

Verf hecht niet aan het rubber,  de hoes is eenvoudig te reinigen en weer bruikbaar voor een andere kwast. De brush saver kan worden gebruikt voor zowel ronde kwasten als platte kwasten.

Bestelnummer   30-011032

Voor meer informatie over de roller en brush saver contacteer uw accountmanager of neem contact op met onze verkoop binnendienst: verkoop@vandamskwasten.nl  tel: 0345-513041.

De roller saver en brush saver zijn producten van Provinci. Via deze links kunt u een demovideo bekijken op youtube: Roller saver en Brush saver